به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری صابرین نیوز, در حال حاضر، هوش مصنوعی در محصولات و خدمات مختلف به کار میرود و بهبود و کارایی آنها را افزایش میدهد. شرکتها در بخشهای مختلف از هوش مصنوعی برای بهبود فرآیندها و خدمات استفاده میکنند. به عنوان مثال، شخصیسازی توصیههای محصول، یافتن ناهنجاریها در تولید، شناسایی تقلب و … از هوش مصنوعی بهره میبرد. پیشرفتهای اخیر در حوزه هوش مصنوعی، مانند تکنیکهای یادگیری عمیق، به حل بسیاری از چالشها کمک کرده است.
هوش مصنوعی (AI) به عنوان یکی از نوآوریهای محوری قرن بیست و یکم، در حال تغییر و تحول چشمگیری در بسیاری از جنبههای زندگی بشر است. یکی از حوزههایی که به شدت تحت تأثیر هوش مصنوعی قرار گرفته، بازار کار و مشاغل است. این فناوری با توانایی پردازش دادههای بزرگ، یادگیری از اطلاعات و انجام کارهای پیچیده، فرصتها و چالشهای بیسابقهای را برای نیروی کار و کارفرمایان ایجاد کرده است.
* توسعه کارآفرینی در حوزه تعاون در دستور کار
به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری صابرین نیوز, علی حسین شهریور, دبیر کل خانه تعاونگران با اشاره به تحولات سریع تکنولوژیکی گفت: مشاغل آینده، تغییرات بازار کار و نیاز روزافزون به نیروی کار ماهر، سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور باید اقداماتی اساسی و همه جانبه را در دستور کار خود قرار دهد.
وی با اشاره به ضرورت شناسایی مداوم مشاغل آینده و نیازهای بازار گفت: با همکاری صنایع و بنگاههای اقتصادی، مشاغل جدید و نیازهای فعلی و آتی بازار کار را به دقت شناسایی و تحلیل کند.
شهریور با اشاره به توسعه دورههای آموزشی نوین گفت: با تمرکز بر فناوریهای نوظهور مانند هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، روباتیک و…، دورههای آموزشی جدید و کاربردی را طراحی و اجرا کند.
وی بیان کرد: در راستای ارتقاء سطح مدیریت و توسعه کارآفرینی در حوزه تعاون، تفاهمنامه همکاری مشترک بین خانه تعاونگران ایران و سازمان متخصصان و مدیران ایران به امضا رسید. این تفاهمنامه با هدف ایجاد بستر مناسب برای آموزش، پژوهش، مشاوره و توسعه خدمات دانشمحور و فناوریهای نوین در تعاونیها طراحی شده است.
شهریور افزود: بر اساس این تفاهمنامه، طرفین متعهد شدند تا با همکاری یکدیگر در زمینههای مختلفی از جمله پیادهسازی هوش مصنوعی، بهبود فرآیندها و افزایش بهرهوری در تعاونیها اقدام نمایند. همچنین، این همکاری به توسعه کسبوکار و تعالی مدیریت تعاونیها در حوزه دانشبنیان کمک خواهد کرد.
دبیرکل خانه تعاونگران بیان کرد: این تفاهمنامه به عنوان یک گام مؤثر در جهت تحقق اهداف توسعه پایدار و افزایش توانمندیهای مدیریتی در کشور تلقی میشود و میتواند به عنوان الگویی برای سایر نهادها و سازمانها در راستای همکاریهای بیننهادی مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام/