ماجرای رسوب کانتینر در بندر شهید رجایی و مداخله عارف

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری صابرین نیوز، چندی پیش دفتر معاون اول رئیس جمهور در نامه ای به وزیر اقتصاد خواستار ممانعت وی از اقدامات مخل اقتصادی و جلوگیری از رسوب کالا در بنادر توسط گمرک شهید رجایی بندر عباس شده بود. 

این در حالی است که گمرک شهید رجایی بندرعباس در ابتدای سال 1402 با ادعای ماندگاری بیش از 7 میلیون کانتینر در کشور اقدام به مکاتبات تهدید آمیز (برخورد قضایی) با تعدادی از اعضا این تشکل نمود. متعاقبا این انجمن حسب وظایف ذاتی به موضوع ورود و پس از نشست های مکرر کاشف بعمل آمده مجموعه مدیریتی و اداری گمرک مذبور که وظیفه ثبت و ضبط خروج و تسویه از کشور را برعهده دارند، بدون توجه به ترک مسئولیت های خود در سنوات قبل و انباشت اسناد و مدارک رسیدگی نشده، انگشت اتهام را متوجه شرکت های کشتیرانی نموده اند.

این در حالی است که اکثریت مطلق این شرکت های مورد نظر اسناد و مدارک ارائه و اجرا مسئولیت های قانونی خود را در اختیار داشته و این ادعا را دارند که گمرک با ادعای عدم خروج کانتینرها طی ده سال گذشته، اقدام به مطالبه مضاعف نموده است.

فرصت دو ماهه برای تعیین تکلیف کانتینر های خالی

فرود عسگری رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی در پاسخ به سوال صابرین نیوز در خصوص آخرین وضعیت هزاران کانتیر خالی بندر شهید رجایی گفت: این کانتیر ها، کانتینر های خالی ورود موقت هستند. کانتینرهای خالی ورود موقت کانتینر هایی هستند که می توانند به دفعات با مجوز هایی که از ما می گیرند وارد کشور شوند و از کشور خارج شوند.

وی ادامه داد: بحثی مطرح بود که این کانتینر ها هم اکنون در خود محوطه شهید رجایی قرار دارند یا خارج محوطه هستند. گمرک بخاطر اینکه موعد مقرر را رعایت کند، به شرکت ها اخطار داده است که سریع تر این کانتینرها را تعیین تکلیف کنند که آیا کانتینر ها از کشور خارج شده اند یا خیر.

رئیس کل گمرک افزود: ما یک مهلت حدود دوماه به این شرکت ها داده ایم که این کانتینرها را تعیین تکلیف کنند.

انتهای پیام/

ممکن است شما دوست داشته باشید
پیام بگذارید