راه‌اندازی کاروان راهیان پیشرفت برای بازدید از صنایع کشور

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری صابرین نیوز، مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و وزارت صنعت معدن و‌ تجارت با حضور حجت الاسلام رستمی و اتابک در نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد.

رستمی در این نشست با اشاره به اینکه بعد انقلاب تحولات مهمی در کشور رخ داد، اظهار داشت: پس از انقلاب ظرفیتهای اقتصادی کشور در دست جوانان کشور قرار گرفت و نهادهایی مانند جهاد دانشگاهی و جهادسازندگی با حضور در صنایع زمینه ساز پیشرفت شدند.

وی با اشاره به اینکه این ظرفیتها باید به جوانان ما منتقل شود و‌ انها نیز باید مسائل جاری را بشناسد و با امید، باور و اطمینان مسئولیت ها را به دست گیرند، گفت: بیش از سه میلیون جوان دانشجو و صد هزار استاد در دانشگاههای ما حضور دارند و این مسیولیتها را باید بپذیرند.

رستمی رویکرد وزارت صمت در این بخش را ایجابی و خوب دانست و گفت: نمایشگاهی که چند وقت قبل در حسینیه امام خمینی در این زمینه برقرار شد و تحسین رهبر انقلاب را همراه داشت حاکی از این رویکرد است. همانجا قرار شد، مجموعه های دانشگاهی با کمک دوستان‌ نهاد از  ظرفیتهای تولیدی صنعتی و تلاش صنعتگران از نزدیک آشنا شوند و زمینه های این بازدیدها پایه گذاری شد.

وی گفت:  رهبر انقلاب جهاد اقتصادی را مهم و تلاشگران این حوزه را جهادگر می دانند. لذا تزریق امید در این زمینه موتوری برای حرکتهای اینده است.

وضعیت صنایع کشور به درستی به جوانان منتقل نمی شود

اتابک، وزیر صمت نیز در این نشست طی سخنانی با اشاره به سوابق کاری خود در حوزه صنایع اظهار داشت: چیزی که امروز در فضای کشور در مورد وضعیت صنایع گفته می شود، خلاف واقع است و امید ما را نشانه گرفته است. 

وی‌ با بیان اینکه کشور در همه صنایع پیشرفت کرده است و حتی در برخی بخش ها در عرصه رقابت بین المللی حضور دارد، گفت: بیشتر پیشرفت صنایع ما به بعد انقلاب بر می گردد اما متاسفانه نتوانستیم این مسئله را به جوانان خود منتقل کنیم. 

وزیر صمت با بیان اینکه در صنایع زیرساختی ایران موفق ترین عملکرد را داشته است، گفت: بعد از چین تنها کشوری هستیم که در بسیاری از حوزه های استراتژیک رشد داشتیم. فولاد یکی از انهاست و در زمینه تولید فولاد به افق 1404 رسیدیم. در حال حاضر در این بخش بیش از 45 میلیون تن ظرفیت داریم‌. دهمین تولید کننده فولاد در دنیا و دومین تولید کننده فولاد اسفنجی جهان هستیم. قبل از انقلاب ظرفیت تولید ما تنها 2 میلیون تن بود. 

وی گفت: در حوزه سیمان 90 میلیون تن ظرفیت سازی کردیم و اگر بخواهم پیشرفت صنایع را تک تک بگویم، زیاد است.

اتابک با اشاره به اینکه پیشرفت علمی کشور در اکتشاف، استخراج و فناوری معادن در سطح دنیا مثال زدنی است، ادامه داد: بیشترین شرکتهای ما قبل از انقلاب ایجاد شدند و لذا انتقال وضعیت صنایع کشور قبل از انقلاب و بعد انقلاب به درستی صورت نگرفته است.

وی افزود:  12 هزار واحد شهر‌ک‌ اکپاتان بعد از انقلاب ساخته شده است. خیلی از شرکتهای بزرگ حاضر در بورس قبل انقلاب نبودند.  در این‌ شرایط روایت درست از پیشرفتهای ما ضروری است.

اتابک با بیان اینکه مشاهده صنایع از نزدیک دو‌ حسن دارد، گفت: دیدن صنایع دو حسن دارد. یک امید در دل جوانان و اساتید ما بیشتر می شود و دیگر روایتی که دشمن می خواهد غالب کند، کمرنگ شده و از بین می رود.

وزیر صمت با بیان اینکه در خیلی حوزه‌ها جلوتر از چیزی هستیم که اعلام می‌شود، ادامه داد: در این شرایط بازدید کارخانه‌های مرتبط از سوی دانشجویان ضمن عمل به فرمایش رهبری در حوزه جهاد تبیین به شناخت بهتر آنها از کشور کمک می کند. البته نه اینکه ما در کشور نقص نداریم اما دیدن پیشرفتهای کشور پس از انقلاب قضاوت درستی را به جامعه دانشگاهی در پیشرفت کشور بعد از انقلاب می دهد.

به گزارش صابرین نیوز، براساس این تفاهم‌نامه قرار است بازدید جامعه دانشگاهی اساتید و دانشجویان از صنایع و کارخانجات مرتبط با رشته تحصیلی خود تسهیل شود و نهاد رهبری در قالب کاروان راهیان پیشرفت بازدیدهایی از مجموع صنایع برای جامعه دانشگاهی فراهم کند.

انتهای پیام/

ممکن است شما دوست داشته باشید
پیام بگذارید