به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری صابرین نیوز، روز جمعه 26 بهمن ماه مراسم اختتامیه جشنواره آموزشی غذای ایرانی در برزیل با حضور عبدالله نکونام، سفیر جمهوری اسلامی ایران در برزیل، مقامات محلی، بخش خصوصی، کارآموزان و سرآشپز های برزیلی و ایرانی در برازیلیا برگزار شد.
سفیر ایران در برزیل با اشاره به اصالت غذای ایرانی و ریشه دار بودن آن در تاریخ و تمدن چند هزارسال ایران، ارتباطات مردم با مردم به ویژه برقراری ارتباط از طریق اشتراکات غذایی را بستری مناسب برای آشنایی فرهنگ ها با یکدیگر دانست و از دیپلماسی غذا به عنوان پلی که توانست دو کشور ایران و برزیل را از فاصلهای دوازده هزار کیلومتری به یکدیگر متصل کند یاد کرد.
نکونام ضمن قدردانی از طرفهای ایرانی و برزیلی برای کمک به برگزاری این رویداد، بر لزوم ایجاد بسترهای لازم برای استمرار اینگونه اقدامات تاکید کرد که مورد استقبال طرفهای برزیلی قرار گرفت.
در این مراسم غذای مشترک با همکاری دو سرآشپز برزیلی و ایرانی با استفاده از مواد تشکیل دهنده اختصاصی ایرانی و برزیلی به نام «کوفته تبریزی برزیلی» که طی چند جلسه توسط سر آشپز ایرانی آموزش داده شده بود، طبخ گردید.
هنر آموزان، سرآشپزان و مدعوین این مراسم طعم این غذا را شگفت انگیز ارزیابی کردند.
انتهای پیام/